П`ятниця, 26.04.2024, 16:17
Вітаємо Вас Шпіон:) | Реєстрація | Вхід

Молодіжне об'єднання народних дипломатів

Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика
Наше опитування
Хто на Вашу думку сьогодні реально заслуговує керувати Україною?

Усього відповідей: 165

МОНД в персоналіях

Головна » 2009 » Січень » 27 » Правління МОНД
Правління МОНД
14:09

р

Голова Культурного відділу - Марія Гриневич

     Марія, будучи активістом декількох громадських організацій та волонтером міжнародного благодійного фонду, приймала участь у багатьох національних та міжнародних заходах з питань узагальнення досвіду молоді, експертів і державних структур з питань: мобільність молоді й оосвіта в галузі прав людини, підтримка міжкультурного діалогу, молодіжна політика і активна громадянська позиція, інноваційне суспільство й визнання неформальної освіти.

_________________________________________________________________________________

Голова Міжнародного відділу - Таранець Катерина
н
л
      Таранець Катерина. Народилася 26 березня 1990 року в місті Артемівську Донецької області. Навчалася в ЗОШ № 10 м. Артемівська. Приймала активну участь в житті школи та міста. Учасниця багатьох шкільних та міських олімпіад. Закінчила школу з золотою медаллю. Після школи вирішила вступити до Інституту Міжнародних відносин, але тільки вступивши зрозуміла, що їй по справжньому подобається ця професія, а особливо молодіжна дипломатія. Тож вже на першому курсі почала брати активну участь у житті Молодіжного центру народної дипломатії ім. Аверроеса, який був заснований багатьма із сучасних членів МОНД на базі Інституту міжнародних відносин та лінгвістики МАУП. На даний момент займає посаду голови Міжнародного відділу Молодіжного об’єднання народних дипломатів. Учасниця багатьох всеукраїнських та міжнародних проектів і заходів. Володіє російською, англійською та французькою мовами.
     «Мені дуже подобаєтьсяте чим ми займаємось, тому думаю, що в майбутньому ми зможемо стати справжніми професіоналами та працювати на позитивний імідж нашої країни на політичній арені світу.» - Таранець Катерина.
_____________________________________________________________________________
а
Голова Проектного відділу - Ісмаіл Алієв
х
з
      Алієв Ісмаіл, народився 14 жовтня 1990 року в м. Києві. Закінчив середню освіту в Київському ліцеї № 303. На кінець навчання у школі почав цікавитись дипломатією, що сприяло вступу до Міжрегіональної Академії управління персоналом в м. Києві на факультет Міжнародних відносин та дипломатії. На першому курсі брав участь в житті та стовренні Молодіжного центру народної дипломатії, надалі став членом Молодіжного об’єднання народних дипломатів де зайняв посаду Голови Проектного відділу. Учасник багатьох всеукраїнських та міжнародних проектів та заходів які сприяють розвитку української молоді.  
       Надалі в житті має намір приділити увагу та співпрацювати в сфері дипломатії.
_____________________________________________________________________________
h
Блищик Олег - Голова Секретаріату МОНД
ш

г
     Блищик Олег, народився 19 березня 1990 у м.Херсон. Закінчив середню освіту у Херсонській багатопрофільній гімназії №20 ім.Бориса Лавреньова. У 2007 вступив до Міжрегіональної Академії Управління Персоналом на факультет міжнародних відносин. Молодіжною дипломатією почав цікавитись вже з першого курсу. До МОНДу вступив через бажання розвивати себе у сфері дипломатії та отримати практичні знання, які допоможуть стати справжнім дипломатом. Має досить великий потенціал, який мріє повністю присвятити майбутній професії.
   До основних обов'язків входить фінансові питання та безпосередня робота з учасниками МОНД.

________________________________________________________________________________________



Переглядів: 2312 | Додав: mond | Рейтинг: 5.0/1 |