Вівторок, 23.04.2024, 23:31
Вітаємо Вас Шпіон:) | Реєстрація | Вхід

Молодіжне об'єднання народних дипломатів

Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика
Наше опитування
Чи влаштовує Вас нинішня ситуація в Україні?
Усього відповідей: 240

МОНД в персоналіях

Головна » 2009 » Січень » 27 » Президія МОНД
Президія МОНД
14:10
Президент МОНД - Олексій Захарченко
а
       
л
        Захарченко Олексій народився 26 березня 1990 року в м. Комсомольську Полтавської області. Закінчив Комсомольську гімназію імені В.О. Нижниченка. Під час навчання почав цікавитися Молодіжною дипломатією, багато в чому завдячуючи А.В. Мельнику. За підтримки Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку створив та реалізував проекти «Україна, Росія, Білорусь – партнерство заради майбутнього» та «Молодіжний інформаційний центр міжнародної інтеграції України», Почесним президентом якого є і до сьогодні. Плодами цих проектів стали зустрічі з послами Польщі, Македонії, Нігерії, Росії, Білорусі, Малайзії, Словаччини, Естонії та ін., а також зав’язання дружніх стосунків зі школярами польських, російських та білоруських шкіл. Візит до міста Жодіно Республіки Бєларусі, та встановлення там дружніх та партнерських стосунків із учнями Жодінської гімназії. Вступивши до Українсько-Арабського інституту міжнародних відносин ім. Аверроеса МАУП (м. Київ), продовжив успішно займатися молодіжною дипломатією. За сприяння Керівництва Академії та АСМБР створив Молодіжний центр народної дипломатії ім. Аверроеса, який став досить відомим у Києві та співпрацював із Міністерством закордонних справ, Посольствами Словаччини, Сирії, Польщі, США, Угорщини, Куби, Азербайджану, Палестини, Литви, багатьма міжнародними організаціями. Але згодом за ініціативи Олексія на базі цього Центру було створено молодіжну організацію Молодіжне об’єднання народних дипломатів (МОНД), яка зараз дуже активно працює у сфері міжнародних відносин та молодіжної дипломатії. Був учасником багатьох міжнародних програм: «Словацькі реформи очима української молоді», «Study tours to Poland», «Польські реформи очима української молоді» та ін. А також багатьох форумів: «Перший Всеукраїнський форум молодіжної дипломатії», «Міжнародні молодіжні муніципальні слухання 2006-2009», «Завтра in UA», «Перший український форум майбутнього» та ін. Є Віце-Президентом Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку і заступником Голови правління ВМГО «Союз обдарованої молоді». Нагороджений Подякою від Київського міського голови «За власний високий внесок у розвиток молодіжної політики в Україні».
_____________________________________________________________________________
ж
Віце-Президент МОНД - В'ячеслав Ламаш
ж
з
         Ламаш В'ячеслав народився 14 січня 1991 року в м. Кременчук Полтавської області. Закінчив Кременчуцький ліцей № 4 із срібною медаллю. З 13 років постійно беру участь у Вікторинах з історії, культури та географії різних країн, що проводились АСМБР. Неодноразово був переможцем цих вікторин, завдяки чому їздив по «Золотому кільцю» Росії, брав участь у програмі АСМБР «Словацькі реформи очима української молоді», а також відвідав місто Мінськ, як володар гран-прі вікторини про республіку Білорусь. Завдяки програмі АСМБР “Вікно у світ”, я побував у 15 посольствах різних країн (Польщі, Словаччини, Чехії, Болгарії, В'єтнаму, Нігерії, Латвії, Литви, Австрії, Словенії, Куби та ін), де разом зі своїми однолітками мав можливість зустрічатись та дискутувати з послами та іншими дипломатами посольств. У 2007 став Президентом Центру дитячої дипломатії “Україна – Європа – Світ” при Кременчуцькому ліцею №4, де проводились зустрічі та брифінги з послами та представниками різних країн: Македонії, Словаччини, Азербайджану, Польщі, Нігерії та ін. Тепер я є Почесним президентом цього центру. Був учасником таких форумів як: «Перший Всеукраїнський форум молодіжної дипломатії» та форум “Євроклубів України”. Двічі був слухачем Школи основ підприємництва в контексті європейського вибору України, організованою АСМБР. Я вирішив продовжити шлях кар’єрного дипломата та вступив до Інституту міжнародних відносин Національного Авіаційного Університету. Під час навчання я взяв участь у зустрічі в Міністерстві Закордонних Справ України та посольствах Польщі, Росії, Куби, а також став Віце-Президентом Молодіжного об’єднання народних дипломатів (МОНД).
_____________________________________________________________________________
а
Віце-Президент МОНД - Таранець Катерина
н
л
      Таранець Катерина. Народилася 26 березня 1990 року в місті Артемівську Донецької області. Навчалася в ЗОШ № 10 м. Артемівська. Приймала активну участь в житті школи та міста. Учасниця багатьох шкільних та міських олімпіад. Закінчила школу з золотою медаллю. Після школи вирішила вступити до Інституту Міжнародних відносин, але тільки вступивши зрозуміла, що їй по справжньому подобається ця професія, а особливо молодіжна дипломатія. Тож вже на першому курсі почала брати активну участь у житті Молодіжного центру народної дипломатії ім. Аверроеса, який був заснований багатьма із сучасних членів МОНД на базі Інституту міжнародних відносин та лінгвістики МАУП. На даний момент займає посаду голови Міжнародного відділу Молодіжного об’єднання народних дипломатів. Учасниця багатьох всеукраїнських та міжнародних проектів і заходів. Володіє російською, англійською та французькою мовами.
     «Мені дуже подобаєтьсяте чим ми займаємось, тому думаю, що в майбутньому ми зможемо стати справжніми професіоналами та працювати на позитивний імідж нашої країни на політичній арені світу.» - Таранець Катерина.
_____________________________________________________________________________



Переглядів: 2306 | Додав: mond | Рейтинг: 5.0/1 |